A99 Issue

Welcome to the New Sony Alpha Shooters Community
Our community was only launched in August 2020 but is already thriving thanks to many amazing and helpful members. We'd love to welcome you on board too!
Join Now

KenWright

Newcomer
Original poster
Followers
0
Following
0
1
0
Apr 13, 2021
Name
Ken Wright
Hi all, I recently dropped my A99. At first it appeared the my lens took the hit, but when out shooting yesterday, I am unable to access the menu and other features.

I get the message !Unavailable since the Steady Shot unit has malfunctioned. Please seek repair service.

Is this a potentiallly expensive issue?

Kind Regards
 

Attachments

  • IMG-0324.JPG
    IMG-0324.JPG
    384.2 KB · Views: 7

Pro Membership Upgrade

  • If you'd like to support this community you can easily do so by becoming a Pro Member and unlocking the following benefits:

    ✓ No Adverts in the Forums
    ✓ Pro Member Competitions
    ✓ Sell Items in the Marketplace
    ✓ Unlimited Gallery Uploads
    ✓ Higher Resolution Gallery Uploads
    ✓ Forum Profile Signature
    ✓ Custom Profile Cover Photo
    ✓ Advertise Your Photography Workshops

    Pro Member Upgrade

Shopping Links

You can also support this site by purchasing gear through the following affiliate links:
Although I would recommend supporting your local camera store if you have one.

User Menu

alpha shooters text logo

© 2020 Alpha Shooters. All Rights Reserved.
Disclaimer: Alpha Shooters is an independently run website and is not affiliated with Sony.com
As an Amazon Associate I earn from qualifying purchases.